Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020

Κορωνοϊός: Αρνητικά και τα 50 τεστ σε χωριό του Ξηρομέρου


Εικόνα που επιτρέπει πιο αισιόδοξες εκτιμήσεις καταγράφεται από τα σημερινά στοιχεία που αφορούν την Αιτωλοακαρνανία σχετικά με την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού.
Μετά από αρκετό καιρό ο αριθμός των κρουσμάτων που κατένειμε ο ΕΟΔΥ στο νομό είναι μικρός, συγκεκριμένα τρεις είναι οι νέες επιβεβαιωμένες περιπτώσεις συμπολιτών που νοσούν.
Παράλληλα αρνητικά ήταν όλα τα αποτελέσματα των τεστ covid που διενεργήθηκαν από τις Κινητές Ομάδες Υγείας του ΕΟΔΥ σε κατοίκους του καταυλισμού Ρομά στα Αη Βασιλιώτικα Αγρινίου αλλά και σε χωριό του Ξηρομέρου όπου υποβλήθηκαν σε έλεγχο 50 άτομα. Το κλιμάκιο βρέθηκε εκεί Μετά από κρούσμα σε κάτοικο που νοσηλεύεται.
Παράλληλα κλιμάκιο του ΕΟΔΥ προέβη σε δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), μέσα από το αυτοκίνητο (drive through) στο Μεσολόγγι όπου πραγματοποιήθηκαν 14 τεστ, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά.
https://www.agrinionews.gr/

 

Ζήστε μοναδικές στιγμές σε ένα τόπο γεμάτο εκπλήξεις

ΚΑΤΟΥΝΑ: Έφυγε από κοντά μας o Σταύρος Πατσιρογιάννης 62 ετών

Έφυγε από κοντά μας σήμερα 07/01/2023 ένας ακόμα καλός συγχωριανός μας ο Σταύρος Πατσιρογιάννης σε ηλικία 62 ετών. Για την ημέρα και ώρα της...

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ