Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021

ΚΑΤΟΥΝΑ: Έφυγε σήμερα 7/2/2021 από κοντά μας


 Έφυγε από κοντά μας η καλή συγχωριανή μας Ευγενία Στούπα Χα Ιωάννη σε ηλικία 87 ετών και η κηδεία της θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Κατούνας σήμερα Κυριακή 7/2/2021 στις 11:30 π.μ.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια 

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

Βασίλης Σώζος υποψήφιος Δήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας αυτή τη φορά ;

Μπορεί να είναι λίγο νωρίς, αλλά είναι πολλοί αυτοί που για τους δικούς τους λόγους ο καθένας στέκονται στο πλευρό του κ. Βασίλη Σώζου και τον παροτρύνουν να είναι υποψήφιος Δήμαρχος στις επόμενες δημοτικές εκλογές.
Φυσικά και ο κ. Σώζος παντού έλεγε, πως στις επόμενες εκλογές θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος.
Σήμερα ακόμα κρατά κλειστά τα χαρτιά του και αναμένουμε ανακοινώσεις του στο επόμενο χρονικό διάστημα.
Πάντως πολλοί ελπίζουν σ’αυτόν και λένε πως είναι η τελευταία του ευκαιρία χωρίς να ξέρουμε το γιατί
ίδωμεν

Συνεχίζεται…

 

Ιερά Μητρόπολις Αιτωλίας & Ακαρνανίας, Ιερός Ναός Αγίου Αθανασίου Κατούνας: Επιστολή προς τον κ. Δήμαρχο, τους αντιδημάρχους Ακτίου – Βονίτσης και Πρόεδρο του τοπικού διαμερίσματος Μεδεώνος (Κατούνας) για το Κοιμητήριο της Κατούνας


 Ιερά Μητρόπολις Αιτωλίας & Ακαρνανίας                                                            Ιερός Ναός Αγίου Αθανασίου Κατούνας


Προς: τον κ. Δήμαρχο, τους αντιδημάρχους Ακτίου – Βονίτσης και Πρόεδρο του τοπικού διαμερίσματος Μεδεώνος (Κατούνας).


Εν Κατούνη τη 1η Φεβρουαρίου 2021


Τον τελευταίο καιρό γινόμαστε καθημερινά μάρτυρες της θλιβερής κατάστασης που επικρατεί στο παλαιό Κοιμητήριο της Τ.Κ. Κατούνας του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας. 

Η υποχώρηση του εδάφους και οι φθορές που έχουν προκληθεί στα μνήματα δημιουργούν εικόνες καταστροφής που σπάνια βλέπουμε να συμβαίνουν σε καιρό ειρήνης. Προσβάλουν την μνήμη των κεκοιμημένων αδελφών μας, των αγαπημένων μας προσώπων αλλά προσβάλουν και εμάς τους ίδιους διότι αφήνουμε να επικρατεί μια τέτοια κατάσταση, η οποία θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο. Μήπως αδιαφορούμε ότι εκεί βρίσκονται τα νεκρά σώματα των συγγενών μας, τα οποία αξίζουν τιμής και φροντίδας, όπως κάθε ανθρώπινο σώμα, δημιούργημα του Θεού; 

Η Ορθόδοξη Εκκλησία μας δεν μεριμνά μόνο, ώστε τίποτα να μη λείψει στον φθαρτό κόσμο για την κατά Χριστόν προκοπή μας. Το ενδιαφέρον και η αγάπη της φανερώνεται και κατά την εκδημία μας από αυτόν τον κόσμο. Όλα αυτά φαίνονται στην υπέροχη και κατανυκτικότατη Νεκρώσιμη Ακολουθία, στα Ιερά μνημόσυνα, και γενικώς στις ευχές της Εκκλησίας μας υπέρ των κεκοιμημένων. 

Κηδεύω, σημαίνει φροντίζω. Η τελευταία φροντίδα για τον άνθρωπο που πεθαίνει, είναι συνδεδεμένη με τις ψυχικές ανάγκες του ανθρώπου και αντανακλά μακρινή εκκλησιαστική παράδοση. Δείχνει όμως και τον σεβασμό και την τιμή προς την ιερότητα του σώματος έστω κι αν αυτό είναι νεκρό.

Η Εκκλησία μας λοιπόν υιοθέτησε την φροντίδα των νεκρών, όχι μόνο επειδή αγαπά τον άνθρωπο και τιμά το ανθρώπινο σώμα, αλλά και επειδή το πανάγιο Σώμα του Κυρίου και Θεού μας δέχθηκε όμοιες φροντίδες από τους δύο σεμνούς και επίσημους κηδευτές Του, τον Ιωσήφ και τον Νικόδημο.

Το σώμα του ανθρώπου, σύμφωνα με την θεολογία της Εκκλησίας μας, αποτελεί εικόνα του Θεού, ναός του Αγίου Πνεύματος. Είναι το ίδιο σώμα που ο Υιός και Λόγος του Θεού προσέλαβε, έπαθε για εμάς, σταυρώθηκε και αναστήθηκε! Το σώμα μας αποτελεί την «ωραιότητα» και το «κάλλος» της ανθρώπινης φύσης μας, που τώρα είναι φθαρτό και σπέρνεται στη γη, αλλά κατά την κοινή Ανάσταση «προσδωκώανάστασιν νεκρών» θα ντυθεί την αφθαρσία και την αθανασία της θεότητας. Γι’ αυτό το περιβάλλουμε με τιμή και σεβασμό, το στολίζουμε με λουλούδια, το λιβανίζουμε, το προσκυνούμε, το λιτανεύουμε, καίμε καντήλι και κεριά στον τάφο του. 

Με αυτές τις προϋποθέσεις και με ιεροπρέπεια φροντίζουμε τους νεκρούς μας, αλλά μεριμνούμε και για τον τόπο που θα κηδευτούν. Όπως οι δύο σεμνοί κηδευτές του Κυρίου μας, ο Άγιος Ιωσήφ ο από Αριμαθαίας και ο Άγιος Νικόδημος ο κρυφός μαθητής, που τόλμησαν και έδειξαν την αγάπη τους και την φροντίδα τους για την ταφή Εκείνου του Ξένου, «που δεν είχε πού την κεφαλήν κλίναι» και φρόντισαν τον τόπο όπου θα τεθεί το σώμα Του έτσι και εμείς πρέπει φροντίζουμε τους τάφους των κεκοιμημένων δηλαδή τα κοιμητήρια! 

Επομένως οι Δήμοι, οι οποίοι σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (1 και 2 του Α.Ν.582/1968 σε συνδυασμό με την Υπουργική Απόφαση Α5/1210/1978 - ΦΕΚ Β-424/10-5-1978) έχουν την αποκλειστική αρμοδιότητα για την ίδρυση νέων κοιμητηρίων ή την επέκταση των παλαιών καθώς και την συντήρησή τους, θα πρέπει να δείχνουν και τον ανάλογο σεβασμό, ευλάβεια, και αγάπη στον τόπο όπου βρίσκονται οι κεκοιμημένοι αδερφοί μας.

Παρακαλούμε τον κ. Δήμαρχο και τους υπευθύνους Αντιδημάρχους του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας καθώς και τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Κατούνας, όπως προβούν άμεσα στις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες προς αποκατάστασης των φθορών στο παλαιό Κοιμητήριο της Τ.Κ. Κατούνας ενορίας Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Κατούνας, όπως αρμόζει σε κάθε πολιτισμένη κοινωνία η οποία τιμά και σέβεται το ανθρώπινο πρόσωπο.


Διά του Εκκλησιαστικού συμβουλίου

Ο Πρόεδρος

Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Κελεπούρης


 

Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια


Άγριες Μέλισσες, Τρίτη 2 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 85:
Ο Βόσκαρης οδηγείται στον εισαγγελέα. Η Σοφούλα τα βάζει με την Ελένη και αγνοεί τον Άγγελο που προσπαθεί να της ανοίξει τα μάτια. Η αποκάλυψη της Ελένης, για όσα πέρασε στη φυλακή, της δίνει το τελειωτικό χτύπημα και νιώθει μόνη και αποκομμένη από όλους. Ο Κωνσταντής, προς έκπληξη όλων, θα υπερασπιστεί τη Δρόσω που δέχεται προσβολές από συγχωριανούς της. Τι θα συμβεί όταν τους πιάσει ο Νικηφόρος στα πράσα;
Η Ουρανία, παρά τη διαφωνία με τον Κυριάκο, κλείνει τη συμφωνία με τον Τσαμπαρδή και μαζί με τη Ρίζω και τη Βιολέτα ξεκινάνε να στήσουν τη βιοτεχνία στο σπίτι της.

Κορωνοϊός: «Εκτόξευση» με 1.261 νέα κρούσματα,6 Αιτωλοακαρνανία. 244 διασωληνωμένοι, 22 θάνατοι


Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα 1.261 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορωνοϊού (COVID-19) στην Ελλάδα. Στην Αιτωλοακαρνανία κατανεμήθηκαν έξι νέα κρούσματα κορωνοϊού.
Κατεγράφησαν 22 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο, με τον αριθμό των νεκρών από την εμφάνιση της πανδημίας να φτάνει τους 5851.
Παράλληλα, σε 244 ανέρχονται οι διασωληνωμένοι ασθενείς στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Και τα 77 άρθρα του νέου εκλογικού νόμου της Αυτοδιοίκησης

 

ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ

ΕΚΛΟΓΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΑΡΧΩΝ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α
ΕΚΛΟΓΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ
Άρθρο 1
Δημοτικές Αρχές
1. Ο Δήμος διοικείται από το Δημοτικό Συμβούλιο, την Οικονομική Επιτροπή, την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, την Εκτελεστική Επιτροπή και το Δήμαρχο.
2. Το δημοτικό συμβούλιο αποτελείται από ένδεκα (11) μέλη σε δήμους με πληθυσμό έως δύο χιλιάδες (2.000) κατοίκους, δεκατρία μέλη (13) σε δήμους με πληθυσμό από δύο χιλιάδες έναν έως πέντε χιλιάδες (2.001 – 5.000) κατοίκους, δεκαεπτά μέλη (17) σε δήμους με πληθυσμό από πέντε χιλιάδες έναν έως δέκα χιλιάδες (5.001-10.000) κατοίκους, είκοσι ένα (21) σε δήμους με πληθυσμό από δέκα χιλιάδες έναν έως τριάντα χιλιάδες (10.001 – 30.000) κατοίκους, είκοσι επτά (27) σε δήμους με πληθυσμό από τριάντα χιλιάδες έναν έως εκατό χιλιάδες (30.001-100.000) κατοίκους, τριάντα επτά (37) σε δήμους με πληθυσμό από εκατό χιλιάδες έναν έως διακόσιες χιλιάδες (100.001-200.000) κατοίκους και σαράντα ένα (41) σε δήμους με πληθυσμό από διακόσιες χιλιάδες έναν (200.001) και άνω κατοίκους.

Άρθρο 2

Βουλευτής της ΝΔ πρωταγωνιστεί σε… videoclip τραγουδιού που γράφτηκε για εκείνη

Η μούσα του Ματθαίου Γιαννούλη, Κατερίνα Μονογυιού, πρωταγωνιστεί στο videoclip του νέου του τραγουδιού «Όμορφη μου Κατερίνα».
Πηγή έμπνευσης για τον Ματθαίο Γιαννούλη, που έγραψε τους στίχους και τη μουσική ενός νέου νησιώτικου τραγουδιού, αποτέλεσε η μυκονιάτισσα βουλευτής της ΝΔ.
Το κομμάτι τραγουδά ο ίδιος μαζί με τους Λευτέρη Πανταζή, Μιχάλη Λιαγούρη και Πολυχρόνη Κορρέ, ενώ η Κατερίνα Μονογυιού εμφανίζεται στο videoclip σε στιγμές από την παρουσία της στα νησιά των Κυκλάδων.

Πηγή: reader.gr



 

Αμφιλοχία: Αγγελία πρόσληψης στην ΑΜΦΙΓΑΛ

Η εταιρεία ΑΜΦΙΓΑΛ Α.Ε. αναζητά Ηλεκτρολόγο ή Μηχανολόγο Μηχανικό ΑΕΙ, για την στελέχωση του τμήματος συντήρησης εργοστασίου επεξεργασίας γάλακτος, στην Αμφιλοχία.
Διαθέσιμες θέσεις:
Προϊστάμενος Τμήματος Συντήρησης
Μέλος Ομάδας Συντήρησης
Επιθυμητή η προηγούμενη εμπειρία σε αντίστοιχες θέση σε βιομηχανία τροφίμων ή συναφών δραστηριοτήτων.
Για αποστολή βιογραφικών και επικοινωνία: 26420 - 71500
info@amfigal.com.gr


info@amfigal.com.gr

Διαβάστε περισσότερα στο: https://www.e-ea.gr/2021/01/%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%af%ce%b1-%cf%80%cf%81%cf%8c%cf%83%ce%bb%ce%b7%cf%88%ce%b7%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%ce%bc%cf%86%ce%b9%ce%b3%ce%b1%ce%bb/
info@amfigal.com.gr

Διαβάστε περισσότερα στο: https://www.e-ea.gr/2021/01/%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%af%ce%b1-%cf%80%cf%81%cf%8c%cf%83%ce%bb%ce%b7%cf%88%ce%b7%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%ce%bc%cf%86%ce%b9%ce%b3%ce%b1%ce%bb/


 

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

Κορωνοϊός Δευτέρα 01/02/2021: 543 νέα κρούσματα, (δύο Αιτωλοακαρνανία), 248 διασωληνωμένοι, 33 θάνατοι.


Η ενημέρωση για την πορεία του Covid-19 στη χώρα. Δύο νέα κρούσματα στην Αιτωλοακαρνανία
Σήμερα ανακοινώνουμε 543 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορωνοϊού (COVID-19), εκ των οποίων 12 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 157495, εκ των οποίων 52.0% άνδρες. Κατά την ιχνηλάτιση βρέθηκε ότι 5968 (3.8%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 49417 (63.9%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Τραγική ιστορία στις Φυτείες: ανδρόγυνο «έφυγε» από κορωνοϊό με ένα μήνα διαφορά

Τραγική ιστορία σε οικογένεια των Φυτειών Ξηρομέρου καθώς ανδρόγυνο «έφυγε» από κορωνοϊό με διαφορά ενός μήνα.
Σήμερα μάλιστα τελέστηκε το μνημόσυνο του άνδρα και έπεται το μεσημέρι η κηδεία της γυναίκας.
Ο άτυχος άνδρας ήταν 68 ετών όταν απεβίωσε από επιπλοκές της νόσου στις 29 Δεκεμβρίου 2020.
Φέρεται μάλιστα αρχικά να είχε εισαχθεί στην παθολογική του Νοσοκομείου Αγρινίου για άλλο πρόβλημα υγείας.
Στο Νοσοκομείο δυστυχώς άφησε την τελευταία της πνοή χθες, 30 Ιανουαρίου 2021, η 65χρονη γυναίκα .
Στις Φυτείες το πένθος είναι μεγάλο όπως και η τραγικότητα της ιστορίας αυτής.
https://www.agrinionews.gr/

 

Μονή Αγίου Γεωργίου (Πόρτας ) Μπαμπίνης


Discoveryaitoloakarnania
Η Μονή του Αγίου Γεωργίου της Μπαμπίνης, που είναι γνωστή και ως Μονή Πόρτας, είναι από τα πιο σημαντικά θρησκευτικά, πνευματικά, ιστορικά και αρχιτεκτονικά μνημεία ολόκληρης της περιοχής της Ακαρνανίας. Βρίσκεται βόρεια του χωριού, στο νοτιοδυτικό και υψηλότερο μέρος της αρχαίας πόλης Φοιτίες ή Φοίτιον (πήρε το όνομά της από το μυθικό βασιλιά Φοίτιο), της οποίας η ιστορία ανάγεται στους πριν τον Τρωικό Πόλεμο χρόνους.
Από αρχιτεκτονική άποψη, το καθολικό της Μονής, που είναι αφιερωμένο στον Άγιο Γεώργιο τον Τροπαιοφόρο, αποτελεί ένα από τα καλύτερα αρχιτεκτονικά δείγματα του Ξηρομέρου και είναι όμοιο με αυτό της Μονής Παντοκράτορος Αγγελοκάστρου (στην οποία, στα μέσα του 20ού αι., διετέλεσε ηγούμενος ο μπαμπινιώτης ιερομόναχος Γερμανός). Το καθολικό υψώνεται προς την ανατολική πλευρά της αυλής και αποτελεί συνδυασμό τρίκλιτης τρουλαίας βασιλικής με εγγεγραμμένο σταυροειδή. 

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

Η τηλεόραση Αχελώος TV για το κοιμητήριο της Κατούνας. Τι απάντησε ο Αντιδήμαρχος κ. Σωτήρης Προδρομίτης


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 

 

Κάηκε ολοσχερώς αυτοκίνητο στην Κυψέλη Αγρινίου (φωτο)


Παρανάλωμα του πυρός έγινε πριν από λίγη ώρα επαγγελματικό αυτοκίνητο στην εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στο ύψος της Κυψέλης Αγρινίου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αυτοκινητο κινούνταν προς Αγρίνιο όταν έπιασε φωτιά, με τον οδηγό, να προλαβαίνει να το εγκαταλείψει.
Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της Π.Υ. Αγρινίου, με δυο οχήματα που προχώρησαν σε κατάσβεση. Το αυτοκινητο όμως είχε καεί ολοσχερώς.
Τα ακριβή αίτια θα ερευνήσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία.




https://www.agriniopress.gr/

Κορωνοϊός: 484 νέα κρούσματα, εννέα στην Αιτωλοακαρνανία


Το τελευταίο 24ωρο κατέληξαν 17 ασθενείς – 255 νοσηλεύονται διασωληνωμένοι – Στον κεντρικό τομέα Αθηνών καταγράφηκαν 66 νέα κρούσματα
Επιπλέον 484 νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ. Στην Αιτωλοακαρνανία κατανεμήθηκαν εννέα κρούσματα κορωνοϊού φτάνοντας τα 228 κρούσματα τον Ιανουάριο.
Από την αρχή της πανδημίας σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ ο νομός μετρά 1.213 κρούσματα.
Ακόμη, από τα 484 νέα κρούσματα στη χώρα τα 222 εντοπίστηκαν στην Αττική και 58 στη Θεσσαλονίκη. Στον κεντρικό τομέα Αθηνών καταγράφηκαν 66 νέα κρούσματα. Το τελευταίο 24ωρο κατέληξαν 17 ασθενείς από τις επιπλοκές της νόσου, με το σύνολο των θυμάτων στους 5.796. Επίσης, 255 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.
Στην ανακοίνωσή του ο ΕΟΔΥ αναφέρει:

Aίσιο τέλος στην εξαφάνιση 53χρονου από τις Φυτείες

Ο συναγερμός έληξε και το φινάλε ήταν αίσιο στην υπόθεση εξαφάνισης 53χρονου από τις Φυτείες. Eπέστρεψε χθες στην οικία του και είναι καλά στην υγεία του.
Ο γνωστός σε Αγρίνιο και Ξηρόμερο άνδρας είχε αποχωρήσει από το σπίτι του προς άγνωστη κατεύθυνση τα ξημερώματα της Τετάρτης 27/1.
Καθώς δεν επέστρεψε μία ημέρα μετά η γυναίκα του αναστατωμένη ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές.
Άρχισαν αναζητήσεις αμέσως ωστόσο εξ αρχής υπήρχε εκτίμηση πως ήταν οικειοθελής η εξαφάνιση όπως άλλωστε προέκυπτε και από τα γραφόμενα σε σημείωμα.
Τελικά ο 53χρονος επέστρεψε ανακουφίζοντας τους οικείους του.
https://www.agrinionews.gr/

 

Κρεατόπιτα με τραχανά από την μάνα του Διονύση την κυρά Πηνειό στο Μοναστηράκι Αιτωλοακαρνανίας

Σήμερα επισκεφτήκαμε το πανέμορφο χωριό του Μοναστηρακίου Ξηρομέρου, πέραν την βόλτα που κάναμε στα διάφορα μέρη του χωριού και κάναμε διάφορα φωτορεπορταζ, μας φιλοξένησε ο φίλος Διονύσης Πετρόπουλος και δοκιμάσαμε κρεατόπιτα με τραχανά που έφτιαξε η μητέρα του, η κυρά Πηνελόπη Πετροπούλου-Κακούρη.
Η κυρά Πηνειό όπως την φωνάζουν στο χωριό μας έδωσε περιληπτικά την συνταγή της κρεατόπιτας με τραχανά που την έμαθε από την γιαγιά της και σας την παρουσιάζουμε:
Τα υλικά και η συνταγή
Ετοιμάζουμε το φύλο.
Κόβουμε ένα κιλό χοιρινό σε κομματάκια και το βράζουμε 45 λεπτά, όταν βράσει το βάζουμε σε ένα μπολ.
Στην συνέχεια το τοποθετούμε στην κατσαρόλα στην φωτιά και ρίχνουμε μια κουταλιά λίπος από το χοιρινό. Ρίχνουμε τον τραχανά και το καβουρδίζουμε 1-2 λεπτά μετα ρίχνουμε τον ζωμό μέσα και γίνεται χυλός. Μετα από τρία λεπτά το σβήνουμε.
Προετοιμάζουμε το ταψί αφού το αλείψουμε με λίπος , στην συνέχεια στρώνουμε 2 φύλα, ρίχνουμε το μείγμα στο ταψί και τα σκεπάζουμε με τα δυο φύλα.
Την βάζουμε στην φωτιά πάνω στην πυροστιά και όταν πάρει λίγο από κάτω την γυρίζουμε με τον παραδοσιακό τρόπο μέχρι να ψηθεί.
Καλή επιτυχία
Καλή απόλαυση
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 
 

Αγνοείται εκπαιδευτικό αεροσκάφος – Από Άκτιο απογειώθηκαν 2 αεροσκάφη για τον εντοπισμό του


Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό διθέσιου εκπαιδευτικού αεροσκάφους που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ανήκει σε ιδιωτική σχολή και το στίγμα του χάθηκε μεταξύ Κοζάνης και Ιωαννίνων.
Στο εκπαιδευτικό αεροσκάφος επιβαίνουν δύο άνθρωποι- εκπαιδευτής και εκπαιδευόμενος. Ηδη έχει απογειωθεί από το Ακτιο ελικόπτερο Agusta Bell και αεροσκάφος Canadair για τον εντοπισμό του εκπαιδευτικού.
protothema.gr
https://www.agriniotimes.gr/

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΟ. Φιλανθρωπικό Σύλλογο Λευκάδας

Αγαπητοί συντοπίτες μας,
Πρόσφατα ενημερωθήκαμε για την άσχημη περιπέτεια υγείας ενός συνανθρώπου μας, του Δ., μόλις 29 χρονών, που στο ξεκίνημα μιας νέας ζωής με την γυναίκα του Μ., ήρθαν αντιμέτωποι με την σκληρή πραγματικότητα του καρκίνου και τα τελευταία δύο χρόνια της ζωής τους μπαινοβγαίνουν σε νοσοκομεία κάνοντας έναν αξιοπρεπή αγώνα για να κερδίζουν τη ΖΩΗ.
Η περιπέτεια αυτή τους έχει εξαντλήσει οικονομικά ενώ οι θεραπείες του στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων πρέπει να γίνονται σε εβδομαδιαία βάση. Ο Δ. μένει σε χωριό, σε ένα μικρό σπίτι, χωρίς θέρμανση, με την γυναίκα του το 3χρονο παιδί τους και τους γονείς της γυναίκας του. Βρίσκεται σε οξυγόνο και η κατάσταση της υγείας του απαιτεί μεγάλη προσοχή και φροντίδα.

Ζήστε μοναδικές στιγμές σε ένα τόπο γεμάτο εκπλήξεις

ΚΑΤΟΥΝΑ: Έφυγε από κοντά μας o Σταύρος Πατσιρογιάννης 62 ετών

Έφυγε από κοντά μας σήμερα 07/01/2023 ένας ακόμα καλός συγχωριανός μας ο Σταύρος Πατσιρογιάννης σε ηλικία 62 ετών. Για την ημέρα και ώρα της...

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ