Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020

Διασπορά στα κρούσματα κορωνοϊού της Δευτέρας στην Αιτωλοακαρνανία.


Αν και ο αριθμός των νέων κρουσμάτων δεν είναι -ευτυχώς- τόσο μεγάλος, εύλογη ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι εντοπίζονται διάσπαρτα στο νομό, σε έξι διαφορετικές περιοχές.
Ειδικότερα, τέσσερα καταγράφονται στο Αγρίνιο, τρία στο Μεσολόγγι, και από ένα κρούσμα σε Γουριά, Παραβόλα, Κατούνα και Γαβαλού.
Θυμίζουμε πως χθες ανακοινώθηκε πως κλειστά θα παραμείνουν έως και τις 7 Ιανουαρίου τα σχολεία, η εστίαση, η ψυχαγωγία, τα δικαστήρια αλλά και οι αθλητικές δραστηριότητες, πλην των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των ελληνικών ομάδων.
Παρατείνονται μέχρι την ίδια ημέρα και ώρα οι περιορισμοί στις διαπεριφερειακές μετακινήσεις και τις συναθροίσεις, η απαγόρευση κυκλοφορίας, τη νύχτα καθώς και οι κανόνες για την τηλεργασία.
Όσον αφορά τα κομμωτήρια, τις εκκλησίες και το λιανεμπόριο, ανακοινώσεις θα γίνουν εντός της εβδομάδας με τον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας να ζητά το άνογμα των ναών.
https://www.agrinionews.gr/

 

Ζήστε μοναδικές στιγμές σε ένα τόπο γεμάτο εκπλήξεις

ΚΑΤΟΥΝΑ: Έφυγε από κοντά μας o Σταύρος Πατσιρογιάννης 62 ετών

Έφυγε από κοντά μας σήμερα 07/01/2023 ένας ακόμα καλός συγχωριανός μας ο Σταύρος Πατσιρογιάννης σε ηλικία 62 ετών. Για την ημέρα και ώρα της...

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ