Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020

H Μόνικα Μπελούτσι γοητεύει ξανά το κοινό ως αξεπέραστη «μούσα» των Dolce & Gabbana

 


Η 56χρονη ηθοποιός ποζάρει στη Φλωρεντία για τον αγαπημένο της οίκο μόδας 

Η 56χρονη Μόνικα Μπελούτσι έγινε για ακόμη μία φορά η «μούσα» του οίκου μόδας, Dolce & Gabbana και απέδειξε πως η ομορφιά δεν έχει ηλικία. Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε στη Φλωρεντία για την ιταλική Vogue, φορώντας ρούχα του διάσημου οίκου, και για ακόμη μια φορά εντυπωσίασε το κοινό.

Η Μόνικα στη φωτογράφιση, που κάνει το γύρο του διαδικτύου, φοράει ένα μαύρο pencil φόρεμα και τη φιλάει αισθησιακά ένα νεαρό μοντέλο.
Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στο προφίλ της:

Στη συνέχεια, ο επίσημος λογαριασμός του περιοδικού δημοσίευσε άλλες δύο λήψεις της Μόνικα Μπελούτσι, όπου την αποκαλεί η «πρωταγωνίστρια των Dolce & Gabbana». Πανέμορφη, λαμπερή, σαγηνευτική. Η Μόνικα δεν χρειάζεται να προσπαθήσει καθόλου για να μαγνητίσει τα βλέμματα. Οι λήψεις καταφέρνουν να εγκλωβίσουν όλη την πηγαία κομψότητά της, η οποία συνδυάζεται με γοητεία και φλογερό ταμπεραμέντο.
Μια φωτογράφιση που επιμελήθηκε ο γνωστός φωτογράφος Sebastian Faena γνωστός για τις άρτιες λήψεις του! Η Μόνικα Μπελούτσι φοράει μόνο ρούχα Dolce & Gabbana και το μακιγιάζ της είναι με προϊόντα του ίδιου οίκου.
Δείτε εδώ:


Ζήστε μοναδικές στιγμές σε ένα τόπο γεμάτο εκπλήξεις

ΚΑΤΟΥΝΑ: Έφυγε από κοντά μας o Σταύρος Πατσιρογιάννης 62 ετών

Έφυγε από κοντά μας σήμερα 07/01/2023 ένας ακόμα καλός συγχωριανός μας ο Σταύρος Πατσιρογιάννης σε ηλικία 62 ετών. Για την ημέρα και ώρα της...

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ